Over Schilder Hans

Mijn naam is Hans van der Velden, voor klanten Schilder Hans. Al sinds 2010 werk ik als schilder in de gemeenten Heumen, Groesbeek, Nijmegen en ver daarbuiten. Klanten kennen mij als een betrouwbare schilder, die duidelijk communiceert en dag en nacht klaarstaat. Deze flexibele werktijden zijn bijvoorbeeld handig bij het schilderen van bedrijfspanden. Zo kan het normale werk gewoon doorgaan. 

Mijn bedrijf is gevestigd op de Ambachtsweg 6 in Malden.

U kunt bij ons terecht voor het schilderen en onderhouden van woonhuizen, appartementencomplexen, bedrijfspanden en alles wat maar geschilderd moet worden. 

Onze werkwijze

Ik ben altijd uw eerste contactpersoon. Nadat u een offerte aanvraagt, neem ik contact op om een bezoekafspraak in te plannen. Hierna ontvangt u een vrijblijvende offerte, waarna u beslist of u ons de werkzaamheden toevertrouwt.

We stemmen vervolgens de planning af. Op het afgesproken moment worden de werkzaamheden opgepakt door ons team van ervaren professionals. Tijdens dit hele proces blijf ik uw aanspreekpunt. Ik zorg ervoor dat u de kwaliteit krijgt waar Schilder Hans bekend om staat. 

Garantie

Door het gebruik van de beste materialen kan uw schilderwerk jaren mee. Het is ook mogelijk om een meerjarig onderhoudsplan met een daarmee samenhangend contract voor het schilderwerk af te sluiten. Zo weet u zeker dat u langere tijd geen omkijken heeft naar het onderhoud. 

Al onze werkzaamheden doen wij voor u met garantie!

Is uw woning toe aan een schilderbeurt of is er ander onderhoud nodig? Denk dan aan maar één man: Schilder Hans! Voor een vrijblijvende offerte kunt u mij bereiken via het contactformulier.

Mens & milieu

Schilder Hans besteedt niet alleen alle aandacht aan de kwaliteit van het schilderwerk. Schilder Hans denkt ook aan uw gezondheid tijdens zijn werkzaamheden. Zo gebruiken wij voor het binnenschilderwerk enkel en alleen oplosmiddelarme verfproducten. Dit zijn in de regel allemaal watergedragen producten.
Voor het buitenschiderwerk kiest Schilder Hans altijd voor de beste en meest milieuvriendelijke producten die er op de markt zijn. Mens en milieu staan ook bij Schilder Hans hoog in het vaandel.