Wandafwerkingen

Voor de afwerking van beton, baksteen, stucwerk, gipsplaat en plafonds etc. maakt Schilder Hans gebruik van een voor de situatie geschikte muurverf.

De ondergrond wordt op de juiste wijze voorbehandeld om een goed eindresultaat te waarborgen. Ook is Schilder Hans samen met zijn personeel dé specialist in het toepassen en verwerken van decoratieve effectverven.

Advies wandafwerkingen

U kunt bij Schilder Hans terecht voor alle soorten wandafwerking. Heeft u een bepaald idee of heeft u ergens iets gezien wat u ook graag in uw woning toegepast wilt hebben, maak het kenbaar. Schilder Hans bekijkt vervolgens wat de mogelijkheden zijn voor de uitvoering ervan in uw situatie.

Milieuvriendelijk

Schilder Hans maakt voor de uitvoering van uw klus binnen gebruik van oplosmiddelarme producten, die voldoen aan de wetgeving voor de schildersbranche. Ook Schilder Hans heeft mens en milieu hoog in het vaandel staan.

Overlast beperken

Klussen in huis kunnen overlast met zich meebrengen. Wij werken netjes en zorgvuldig en proberen de eventuele nadelen tot een minimum te beperken. Een goed eindresultaat kan alleen tot stand gebracht worden in een zo schoon mogelijke omgeving. Schilder Hans zorgt daarvoor!

Heeft u te maken met allergieën of zijn stof en geluidsoverlast een probleem in uw woning? Kijkt u dan eens bij interieurfolie op onze site en zie wat wij voor u kunnen betekenen!

Offerte

Voor meer informatie mag u altijd contact met ons opnemen. 
Voor het aanvragen van een interessante offerte voor wandafwerking in uw woning kunt u gebruik maken het contactformulier. Er wordt gewerkt volgens een schriftelijke, vrijblijvende offerte vooraf.

Neem contact met ons op via het contactformulier en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.