Buitenschilderwerk

Op het gebied van buitenschilderwerk willen wij echt hoge kwaliteit leveren. Dit stelt eisen aan de uitvoering van het werk. Door het schilderen moeten kozijnen, deuren en zelfs hele muren bestand zijn tegen alle weersinvloeden.

Vakmanschap

Een solide verflaag vraagt vakmanschap op het gebied van aanbrengen van verf én op het gebied van materiaal- en productkennis. Elk materiaal, hout, kunststof, metaal, steen of beton bepaalt de keuze van de juiste lagen grondverf die op hun beurt weer de juiste ondergrond vormen voor de uiteindelijke laklaag.

Wij zien het als een uitdaging om de verschillende lagen perfect met het te beschermen materiaal te laten harmoniëren. Door het vakmanschap van Schilder Hans en zijn personeel is er een intensieve samenwerking met de verfleverancier. In deze samenwerking worden ‘twijfelgevallen’ besproken en komt de beste oplossing voor specifiek schilderwerk naar voren. Mede door deze samenwerking wordt het zelfs mogelijk om op buitenschilderwerk een garantie te geven van minstens 5 jaar.
Kijk, dat is nou een mooie boodschap voor de klanten van Schilder Hans!

Offerte

Voordat wij een offerte gaan maken komen wij het bestaande werk zorgvuldig bekijken. Zo kunnen we vaststellen wat er precies gedaan moet worden om ervoor te zorgen dat het schilderwerk weer enige tijd mee kan.

Als klant heeft u voor buitenschilderwerk bij Schilder Hans drie verschillende keuzemogelijkheden:

  1. Wij komen nauwkeurig vaststellen wat er moet gebeuren en geven aan welke materialen het beste kunnen worden gebruikt. Vervolgens leveren we u die materialen. U voert zelf, als hobbyschilder, het werk uit. U betaalt ons de adviesuren en de materialen. U krijgt op het schilderwerk geen garantie.
  2. Wij komen nauwkeurig vaststellen wat er moet gebeuren en geven aan welke materialen het beste kunnen worden gebruikt. Wij maken een gedegen offerte en voeren na goedkeuring de werkzaamheden uit. U betaalt materiaal en werkuren. (adviesuren en offerte zijn gratis) U krijgt van ons minstens 5 jaar garantie op het schilderwerk.
  3. Wij zorgen voor een meerjaren onderhoudsplan. Wij komen dan nauwkeurig vaststellen wat er voor een eerste schilderbeurt moet gebeuren en welke materialen daarbij moeten worden gebruikt. Wij maken een offerte en voeren, na goedkeuring, het werk uit. Daarna volgt jaarlijks een inspectie waarbij het bestaande schilderwerk wordt schoongemaakt en waar nodig bijgewerkt. Na ongeveer 5 jaar wordt het pand opnieuw geschilderd. U betaalt ons de nota van de eerste schilderbeurt en vervolgens een vast (laag) bedrag per maand waarmee u het jaarlijks onderhoud én de volgende schilderbeurten voldoet. Zo heeft u geen omkijken meer naar het onderhoud van uw pand en heeft u eeuwige garantie.

In overleg

Tijdens het hele schildertraject houdt schilder Hans de controle over het verloop van de werkzaamheden. Wel zo prettig voor u als klant. In de aanloop naar een offerte kunt u laten weten wat uw voorkeuren voor te gebruiken producten zijn. Wij houden daar graag rekening mee onder voorbehoud dat ondergrond en product geschikt zijn voor de gewenste toepassing.

Voor de uitvoering van het schilderwerk maken wij indien nodig gebruik van veilig klim- en steigermateriaal. Er wordt netjes en zorgvuldig gewerkt om de overlast tot een minimum te beperken.

U wilt waarschijnlijk dat uw buitenschilderwerk in topconditie komt en blijft. Dan kunt u eigenlijk maar één ding doen: Schilder Hans bellen en vragen om een offerte. U kunt dat ook doen via het contactformulier op deze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.