Binnenschilderwerk

Bij binnenschilderwerk komt het aan op kwaliteit! De gebruikers moeten de ruimte immers intensief kunnen gebruiken. Het schilderwerk moet krasbestending zijn en gemakkelijk schoon te houden.

Kwaliteit

Wij besteden daarom veel aandacht aan de ondergrond en vervolgens aan de opbouw van de verflagen. Een goede en gedegen aanpak levert een sterk en strak eindresultaat op. De gekozen kleur en het esthetisch aanzien van het opgeleverde werk zorgen ervoor dat u met nog meer plezier woont en werkt in geschilderde ruimten. Sterk en strak werk kunnen een aanzienlijke bijdrage leveren aan de verhoging van het woongenot. Wij gaan daarvoor!

In overleg

Tijdens het hele schildertraject houdt schilder Hans de controle over het verloop van de werkzaamheden. Wel zo prettig voor u als klant. In de aanloop naar een offerte kunt u laten weten wat uw voorkeuren voor te gebruiken producten zijn. Wij houden daar graag rekening mee, onder voorbehoud dat ondergrond en product geschikt zijn voor de gewenste toepassing.

Veiligheid

Voor binnenschilderwerk worden tegenwoordig overigens alleen oplosmiddelarme producten toegepast, overeenkomstig de bestaande wetgeving voor de schildersbranche. Wij houden ons aan die wetgeving omdat belangen van mens en milieu bij mij hoog in het vaandel staan.

Wij maken overigens, indien nodig, altijd gebruik van veilig klim- en steigermateriaal om uw werk uit te voeren. Er wordt netjes en zorgvuldig gewerkt. Wij zorgen dat de overlast tot een minimum beperkt blijft. Na afloop wordt het werk schoon opgeleverd. Op deze manier zorgen wij voor een mooi en strak eindresultaat en ook voor tevreden klanten.

Offerte

Binnenschilderwerk wordt altijd uitgevoerd volgens een schriftelijke offerte vooraf. Het laten maken van een offerte is vrijblijvend.

Wilt u het interieur van uw huis een opknapbeurt laten geven? Een met een sterk en strak eindresultaat? En waar u minimale overlast van heeft? (desnoods schilderen wij ’s nachts) en waarvan u vervolgens echt kan genieten? Dan kunt u eigenlijk maar terecht op één adres: Dat van Schilder Hans.

U mag ons altijd bellen voor een offerte maar u mag ook gebruik maken van het contactformulier op deze website. Wij doen u dan zo snel mogelijk een passend voorstel.