Beglazing

Is er een ruit kapot? Heeft u glasschade aan uw woning?
Dat is niet alleen erg vervelend, maar het kan ook voor gevaarlijke situaties zorgen. Het is daarom belangrijk dat de glasschade zo snel mogelijk én vooral vakkundig wordt hersteld. Wij kunnen en willen dat met alle plezier voor u doen!

Gediplomeerd glaszetter

Schilder Hans is een gediplomeerde glaszetter en gespecialiseerd in het vervangen van alle soorten beglazing. Reparatie van de omlijsting en van het schilderwerk is onderdeel van het schadeherstel.

In de meeste situaties waar wij komen, is gebruik gemaakt van standaard (isolatie)glas, glaslatten en glasafdichting. Soms wordt er echter niet op de standaard wijze beglaasd. Omdat wij ter plaatse altijd eerst nauwkeurig gaan kijken wat er nodig is om ruitschade te herstellen naar de oorspronkelijke situatie, is dat geen enkel probleem.

Natuurlijk wordt wel altijd rekening gehouden met de moderne eisen die gesteld worden aan beglazing.

Verzekerde glasschade

Gelukkig is vrijwel iedere huiseigenaar en bijna iedereen die een woning huurt verzekerd voor glasschade. Verzekeringsmaatschappijen hebben graag dat u uw schade laat herstellen door vakkundige en integere bedrijven zoals Schilder Hans.

Toepassingen van glas

U kunt bij Schilder Hans ook terecht voor verfraaiing van uw interieur. Denkt u bijvoorbeeld eens hoe mooi een glazen binnendeur of pui kan zijn. Douchedeuren en douchwandenwanden van glas zijn fraai en geven een ruimtelijke indruk.

Glas wordt tegenwoordig ook steeds meer gebruikt voor trappen, balustrades en keukenwanden. Spiegels hebben dan nog een bijzonder ruimtelijk effect. Kortom, glas geeft een interieur meestal een chique uitstraling.

Offerte

Maak uw wensen kenbaar en Schilder Hans komt graag bekijken wat mogelijk is in uw situatie.

De nota zal voor een klant van ons nooit een verrassing zijn want tevoren maken wij altijd een offerte waarin de gemaakte afspraken over arbeid, materiaal en kosten helder zijn verwoord.

Voor een offerte kunt u bellen of gebruik maken van het contactformulier op deze website. Wij nemen binnen 48 uur contact met u op.